CINE NU ARE ECHIPA SA-SI CUMPERE!

Distribuie
Share

“Inainte de caderea cortinei se cuvin multumiri celor care au facut ca primadona sa straluceasca. Fara ei ar fi fost doar o biata fata talentata. Sudoarea celor din spatele cortinei a facut din ea o stea!”

Multumesc echipei mele care a facut din Seminarul “Statutul Arbitrului Profesionist’’ un eveniment interesant si agreabil.

Nu se poate vorbi de o ordine anume a meritelor, pentru ca rolurile au fost diferite, insa stiu ca fiecare pe langa munca a pus un strop de intuitie si creativitate astfel ca activitatile s-au imbinat armonios si lucrurile au evoluat cu precizia unui ceasornic elvetian.

Avand in vedere ca prima impresie conteaza am sa multumesc in primul rand colegului meu Stefan Ionita, care a facut posibila desfasurarea evenimentului in una dintre cele mai importante si mai frumoase locatii din judetul Dambovita in Primaria Targoviste, un loc unde arta se imbina cu istoria.

Apoi as vrea sa multumesc avangardei, celor care au asigurat primirea invitatilor si tot ce a tinut de organizarea coffee –breakului. Ma refer aici la Teodora Madalina Dinu, Lorena Tudorie, Denisa Cucui si Silviu Suta. Le multumesc pentru profesionalism, pentru modul cum au stiut sa intampine invitatii si pentru toate eforturile depuse ca participantii la seminar sa simta ca sunt importanti pentru noi, organizatorii.

Nu am suficiente cuvinte de multumire pentru cei doi moderatori prof. univ. dr. Nabarjoiu Neculae si asistent arbitral Thalida Constantina Popa, care printr-o prezentare inedita au dat o nota de cordialitate intalnirii noastre.

Se cuvin mii de multumiri doamnei lect. univ. dr. Iulia Boghirnea, doamnei expert contabil Gabriela Anghel, domnului avocat Augustin Raducanu, domnisioarei arbitru Roxana Alexandra Oprea, domnului arbitru Marian Alecu Alecu si nu in ultimul rand domnelor Loredana Iancu si Ana-Maria–Scarlet Gugulica. Lucrari 100% originale, clare, riguroase sI concise care vor sta la baza elaborarii unui Statut al Arbitrului Profesionist.

Multumesc, de asemenea, doamnei Ioana Raluca Goldbach pentru designul invitatiilor la eveniment!

Multumesc colegilor care au inteles importanta si semnificatia momentului si au asigurat tinuta noilor arbitri.

Multumesc lui Codrut Zaharia care a imortailizat aceste momente!

Multumesc celor care au fost prezenti, dar si celor care, din motive neimputabile lor, au lipsit insa au fost cu sufletul alaturi de noi!
Tuturor va multumesc!