ATENȚIE ROMÂNI SE FURĂ

Distribuie
Share

TRIBUNALUL PERMANENT DE ARBITRAJ INSTITUȚIONALIZAT se confruntă cu activități de furt intelectual prin alăturarea la numele sau a denumirii județelor

”Nu te poti impodobi cu penele altuia pentru ca nu ai să poți să zbori”.
În ultima perioadă de timp Tribunalul Permnenet de Arbitraj Instituționalizat, care funcționează pe lângă Asociația de Arbitraj Instituționalizat cu sediul în Târgoviște, str. G-ral Matei Vladescu nr. 1, Bl. 20, Ap. 1, parter, se confrunta cu o campanie de furt intelectual.
Se pune intrebarea de ce ar vrea cineva sa fure numele sau denumirea altuia, pentru simpul fapt că un nume sau o denumire reprezinta un brand si orice alăturare înseamna credibilitate.
De fapt cel care fură este doar un hoț, nu are nimic în comun cu activitatea, profesia sau instituția a cărei denumire încearca să o fure.
Gândul celui care vrea să plece la un drum cu numele sau denumirea altuia este să înșele să creeze confuzie sau să obțină un profit fără muncă.
Între furtul intelectual și furtul unui bun mobil sau imobil nu este nici o diferență!
ACESTE RÂNDURI SE CONSTITUIE ÎNTR-UN AVERTISEMENT ATÂT PENTRU CEI CARE SE DEDAU LA ACTIVITĂȚI DE FURT INTELECTUAL , CÂT ȘI PENTRU CEI NAIVI CARE SE VOR LASA ÎNȘELAȚI.